Jaren '30 Stijl

De stijl die nooit uit zal raken: de jaren '30 woning. Wij hebben veel ervaring met het bouwen van deze stijl met het comfort van nu. Vanaf de tekentafel tot de afwerking T&W Bouw is uw compagnon in het creëren van uw droomwoning

Landelijke stijl

Ook voor de landelijke stijl bent u bij T&W Bouw aan het juiste adres. Een landelijke sfeer kan niet alleen gecreëerd worden bij een renovatie maar ook bij het plaatsen van een nieuwbouw project.

Modern

Bent u op zoek naar strakke lijnen en een hedendaagse uitstraling? Ook hiermee kunnen wij u helpen. T&W Bouw speelt in op uw woonwens en helpt u die moderne look te creëren voor uw woning, zo ook bij deze bedrijfswoning.

Unieke projecten

Als bouwbedrijf beperken wij ons niet alleen tot woningen en bedrijfspanden maar maken ook graag mooie stukjes vakwerk, de Kiosk in Volkel is daar een mooi voorbeeld van.

Enkele woning of project?

Vrijstaand, twee-onder-een-kap of in een rijtje: T&W Bouw bouwt het voor u, in eigen ontwikkeling of samen met u. Wilt u samen bouwen of alleen, wij zijn uw aannemer en bouwen van grootschalige plannen tot enkele woningen in de door u gewenste stijl.

Ontwikkeling

T&W Bouw is een bouwbedrijf wat kijkt naar haar omgeving en inspeelt op de vraag van de bewoners. Zo ontwikkelde wij al op meerdere locaties woningen in de regio op eigen initiatief. Dit altijd in samenwerking met de toekomstige bewoners zodat alle woonwensen vervuld kunnen worden.