Fundering

Over dit product

Bij het plaatsen van uw tuinhuis is het van groot belang dat de ondergrond voldoende draagkracht heeft voor de constructie. Hier kunt u voor zorgen door bijvoorbeeld poeren toe te passen onder de constructie.

Betonpoeren Antraciet en Grijs 

Deze betonpoeren zijn te gebruiken voor constructies met staanders van 12x12 cm. De betonpoeren worden aan de bovenkant afgerond en hebben daar een maat van 15x15 cm. Het pakket wordt geleverd met een verzinkte plaat van 10x10 cm met gelaste moer M16 die u kunt bevestigen aan de staander. Door het gewicht van 33 kg blijft uw buitenverblijf netjes staan. De poeren zijn te verkijgen in de kleuren Antraciet en Grijs.

Betonpoer Zwaar Antraciet

Deze betonpoeren zijn te gebruiken voor constructies met staanders van 14x14 cm of groter. De betonpoeren hebben aan de bovenkant een veilingkant. Het pakket wordt geleverd met een verzinkte plaat van 8,5x8,5 cm met twee losse moeren M20 die u kunt bevestigen aan de staander. Door het gewicht van 37 kg blijft uw buitenverblijf netjes staan. De poer heeft een afmeting van 18x18x50 cm

Betontegel Antraciet

Deze betontegel heeft aan de bovenkant een veilingkant. Het pakket wordt geleverd met een verzinkte plaat van 8,5x8,5 cm met twee losse moeren M20 die u kunt bevestigen aan de staander. De tegel weegt 7 kg en kan als mooie afwerking worden gebruikt voor een fundering. De poer heeft een afmeting van 18x18 cm

Arduinen Sokkels

Voor een luxe uitstraling kunnen Arduinen sokkels worden toegepast onder de palen van uw constructie. Deze sokkels van Belgisch hardsteen zijn in drie formaten verkrijgbaar:

18,5x18,5x25 cm
21,5x21,5x25 cm
24x24x25 cm

Verstelbare Vloerpaalhouder

Als alternatief kunt u ook een verstelbare vloerpaalhouder toepassen. Deze kunt u vastboren aan een betonnen fundering of aan een tegel.