Bouwbedrijf

T&W Bouw werd opgericht in 1991, sinds dien hebben wij niet stil gezeten en hebben aan zeer diverse opdrachten gewerkt. Van grote tot kleine projecten en van modern tot klassiek of jaren '30 stijl, T&W Bouw heeft de ervaring.

Betrokkenheid is van groot belang voor T&W Bouw. Wij denken met onze klant mee, particulier of bedrijf, en helpen hen de gebruikswensen om te zetten naar hun droomhuis of -bedrijfspand. In het bouwtraject moeten vele keuzes gemaakt worden en T&W Bouw staat er dan ook voor om u bij deze keuzes te ondersteunen en te voorzien van advies. Op deze manier hebben wij al prachtige projecten neergezet en zijn dit van plan te blijven doen.

Uw bouw is bij ons in goede handen... Dat is waar T&W Bouw voor staat. Wij verzorgen het gehele bouwproces van begin tot eind en als eindverantwoordelijke zorgen wij hierbij dat zowel wij, als onze onderaannemers een mooi staaltje vakmanschap neerzetten.

Houten Tuinproducten

T&W Bouw is er niet alleen maar voor de bouw, voor bijna 25 jaar zijn wij ook actief op tuingebied. Door dit toe te voegen aan de mogelijkheden van T&W Bouw kunnen wij u alles leveren voor uw woning én voor uw tuin. Ook het plaatsen van tuinhuizen, buitenverblijven en schuttingen is mogelijk. T&W Bouw timmerlieden kunnen dit vakkundig voor u plaatsen zodat uw tuin weer helemaal klaar is voor het seizoen.

Bij de overname van Prelan uit Gemert in 2007 hebben wij een nog uitgebreider assortiment gekregen op het gebied van (luxe) tuinpoorten en professionele speeltoestellen zodat wij ook bedrijven en scholen kunnen voorzien van passende producten.

Hoveniers, particulieren of bedrijven; U kunt terecht bij T&W Bouw voor buitenverblijven, (natuurlijke-) tuinafscheidingen, carports, kunstgras, tuinkassen, tuinhout, trampolines en nog veel meer.